Jenom
Kdyby ho neměla ráda,
neměla by kamaráda
a ti jsou přeci nutní
aby lidé nebyli smutní.
Přeje mu štěstí a bude přát,
co více mohou si lidé dnes dát?
Hlavní je, ať je to upřímné
přestože podmínky bývají nevlídné.
Láska. Úsměv nestojí nic a nebere
a jakou spoustu lidí nasere!
Jak jsem už řekla, tohle je lepší
pomalu krví stávám se zdejší.
Komentáře (0)