Zákon života
Mládí dnes neví že jednou ta chvíle příjde,
kdy na dnešek jako na staré časy budou vzpomínati zjihle.
Náš věk se jim příliš zastaralým zdá,
nevědí to,co víš ty i já.
Život je jeden
a jeden je i jeho řád.
Tomu se nedá
ani v mládí uhýbat.
Láska a čest,
píle a povinnost,
patří sem určitě i tolerance.
Myslíš že mládí tyto věci chce?
Peníze úspěch
krásné auto k tomu,
těší se jen na to,
až odejdou z domu.
Třeba to tak není,
to je jen pohled stáří.
Zahleděl ses někdy
do jejich mladých tváří?
Mají tam všechno
co k životu třeba je.
Jedno však nechápou,
že stáří je nemine.
Přečteno 461x
Tipy 6
Poslední tipující: te.re., Sarah, Joe Vai, Robin Marnolli
Komentáře (5)
Komentujících (3)