Anotace: Už-to Ted', někdy též značí. Už-je ale i začátek. Už-může i koncem být. Už-může být hodně věcí.
Sbírka: Chvílka čtení
Od - uz se nam narodil- pro mne tva basen zacina. Ten prvni odstavec bych dala jako anotaci nebo skrtla zcela. Jinak se mi libi myslenka a proto mas ode mne tip. Nejsem kritik, je to jen muj dojem z tveho dila.
10.11.2012 15:11:31 | Miriska
Děkuji :-) proto je dávám sem. Pro knížku pak vyberu a upravím jen některé.
10.11.2012 15:29:05 | jozífek