*** Duha ***
Duha je zemskou
svatozáří
kapičkou rosy
větou v snáři.
*** Měsíc ***
Král půlnočního
poledne
stydlín co oči
nezvedne
*** Slunce ***
Jak láska
smějící a žluté
jak život
žárlivé a kruté
*** Mlha ***
Krajiny
negližé ranní
před sluncem
marně se brání
*** Déšť ***
Země
se zgruntu myje
nadýchne se
a pije
Nemám rád miniatury, ale sešité do minisukně mne to zaujalo, tak dám tip.
13.11.2012 19:02:17 | Robin Marnolli
Miluju minisukně, ale nepotěším tě - u textu se nudím :P verše jsou na mě moc předvídatelné :)
13.11.2012 17:55:44 | Brumbál
Já preferuji latexové šortky, ale nechť si každý nosíme, co chcem.
13.11.2012 19:03:40 | Dehet