Pěkně napsané, a hlavně nemít strach ze stáří a buďme rádi za to, že se stáří dožijeme:-).Lépe se dožít stáří, nežli zemřít mlád.Byl jsem nedávno za mamkou na hřbitově, a opět jsem poděkoval Bohu za to, že jsem nedávno oslavil padesátku.Při pohledu na náhrobky, kde odpočívají dvacetiletí, třicetiletí i mnohem mladší, jsem si opět uvědomil, že mě byla dána šance si toho žití více užít.
25.11.2012 10:23:18 | Jeněcovevzduchukrásného