neměl bys ještě jednu
poslední
,mám nervy na pochodu
a trochu křeče
a sucho v puse..
normálně nekouřím
ale uznej kolikrát za život se ti stane
že jdeš
po správný straně
do světel koukáš
v uších MP zvuky
nějaký zážitky ti běží hlavou
jako jestli
seš pro něj tou pravou..
nebo levou
když tu náhle…
rána jak neplacený daně
zrcátkem do hlavy
nečekaně
a ten kočár co tě sejmul
zrychluje
ještě se trochu motám
nestíhám botám
ale ten zvuk jak ti kolo skřípe
spásný byl..
že ses objevil
podepřel a mačkal bouli
tak ti dám pusu
a ještě jednu
a slov díků asi nemám dost
prostě dneska už takových lidí
moc není
co se ti nebojí vlastním tričkem
zastavit krvácení
ta je taky hezoučká.
22.11.2012 13:11:56 | Robin Marnolli
Co si vzpomínám, bylo tam víc emocí. I nějaká bolest :)
22.11.2012 14:07:09 | poetka
Tak ta je parádní, já takhle po ulici kdyz chodim tak mam taky ruzne predstavy, od hezkych po katastroficke....tohle je oboji v jedno!! fajnee:))
14.11.2012 23:21:27 | Kirsten