Život není pohádka
Anotace: Vztek jednoho pozdního večera...
Život není pohádka,
když lžeš mi z očí do očí
a stále dokola stejná hádka,
ty řeči na čem záleží.
Divím se že ti není zle,
z toho jak se chováš
a život není pohádka,
však zřejmě se mi jenom zdáš.
Tancuješ na tenkém ledě,
vždyť kdo je bez viny,ať hodí kamenem
a pořád dokola ty samé chyby,
jsi noční můrou,nebo mým snem?
Přečteno 414x
Tipy 2
Poslední tipující: Morgenstern
Komentáře (4)
Komentujících (4)