říkáš mi že mám listí ve vlasech
po těch trapasech
na schodech zrušeného kina
že prý velká psina
to tam byla
chtěl ‘s mi jen pusu dát
ne se smát
tomu jak to studí
rezonuje
a úsměv můj se nehodí
do tvého malého scénáře
šampóne bez tváře
takže teď ploty stavím
tam
kde dřív byla jen ohrádka
a ty se příště vyser na moje rovnátka ..
nosíš rovnátka?
a jak s nimi cucáš cukrátka?
nebuď neštěstí hromádka,
začne mi pršet,
před okny do duše.
22.11.2012 12:59:23 | Robin Marnolli
Rovnátka?? To je historie
teď si má pusa dobře žije
cukrátka s přehledem sladí mi žíly
Snídám je s grácií jak wonka willy
22.11.2012 13:33:26 | poetka
mně se strašně líbí ten poslední verš :D
15.11.2012 12:38:50 | Brumbál