***
Seriál...
~~~~~~
Chodíme spolu pomalu
jen tak,co noha nohu mine,Jen tak
nad hlavou hvězdnou oblohu
potom se políbíme.
Má ruka je ve tvé ruce sevřená
tiskneš se ke mně stále víc,
už se mi trochu třesou kolena
že miluju,zavyji na měsíc.
Odvedeš si mě,však ty víš kam
a na postel s růžemi uložíš,
já si jak víla připadám
a čekám lásko,vždyť ty víš.
Potom začíná náš lásky seriál
ten co už nikdy neskončí,
jen hercům mládí čas už vzal
a Země ta se stále otáčí….
*****
***************