Stačilo iba pár pohľadov
mestského blázna
v ktorom sa našla
zbitá,nahá,nehodná
farár mal spovednicu zamknutú
a kravatu na kľučke z vonku
vyspovedala sa tulákovi
ktorý ju poslal kúpiť čučo
a bude očistená od hriechov
v autobuse si strčila do uší hudbu
zatiaľ čo obďaleč
mali tuláci oslavu