Ztracený čas
Někteří ztrácejí iluze
někteří naději
někteří chuť
Víme, že jednou to přijde
dřív nebo později
buď jako buď
Někteří ztrácejí rozum
někteří víru
někteří cit
Přejem si jen trochu štěstí
lásky a míru
zbývá jen snít
Dávno jsme ztratili přehled
ztrácí to smysl
chyba je v nás
Neustálý pocit ztráty
drásá nám mysl
ztrácíme čas..
Přečteno 390x
Tipy 1
Poslední tipující: Kirsten
Komentáře (1)
Komentujících (1)