kdybys v té třetí dodržela rytmus ostatních, bylo by to skvělý - takhle je to jen dobrý :o)
leda by to byly sloky a ta třetí refrén.. :o)
17.11.2012 20:17:59 | hanele m.
a víš, že tentokrát jsem nad rytmem vůbec nepřemýšlela? prostě jsem psala, jak mi to mozek naservíroval, vzniklo to a hned jsem to sem bez úpravy šoupla, takže to možná ještě v blízké době překopu (až to pak uvidím)
ale dík ;-)
17.11.2012 20:36:55 | Anjesis
Nic nepřekopávej, šlo to od srdce a to je to hlavní.Neházej flintu do žita, na každou svini se vaří voda, žádný strom neroste do nebe a věř, že bude lépe.Moc pěkná, ST.
18.11.2012 13:43:44 | Jeněcovevzduchukrásného