Topím se
Anotace: Utápím sebe sama. I když nechci.
Nemohu se nadechnout.
Topím se.
Ne, já nechci nikam plout!
Nedám si říct.
Nohy mi hnusně těžknou
- i ruce.
Oči do světa slaně řvou,
že žít dál chce srdce.
I když vím, že umírám,
ani hlásku nevydám.
Topím se.
V alkoholu.
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: P.T., Robin Marnolli
Komentáře (2)
Komentujících (2)