Ráno poněkud lehké
Anotace: A potom jsem město, vísku objala tak časně z rána.
Ruka v ruce, dláty
zvony tupě zněly.
Plakaly a my zvonili
jak´ pohani z černých písků
místo toho město, vísku
objala jsem časně z rána.
A tak opět sklenku bílou,
nechť zvony i ti ptáci,
černí spáči, rudí psanci,
staré dvéře, domy ryzí
nechť si zařvou
že jsem cizí.
A potom jsem město, vísku
objala tak časně z rána.
A to štěstí, to je skryté
v chtěných chvílích, uvnitř vbité.
Jen si zařvi,
jsme si cizí.
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, Joe Vai
Komentáře (1)
Komentujících (1)