Studentka
Anotace: Jak uspět ve škole.
Moje dcera roztomilá,
sexy prádlo si vybírá,
kroutím hlavou s údivem,
prý má plány s učivem.
Říkám, Zdeno, ty máš prdu,
co to nosíš za podprdu,
zasloužíš pár pohlavků,
kryje jenom bradavku.
Jen ať ňadra říďa vidí,
ve známkách mě neošidí,
napomůžu osudu,
zápočet tak dobudu.
Přečteno 461x
Tipy 9
Poslední tipující: V.N.Losinský, Holis, enigman, chci_uverit, Isquieasuus, poeta
Komentáře (1)
Komentujících (1)