Prachy a funkce
Anotace: A lidi se mění. Bohužel..
Když nechceš zbloudit v davu
poslyš co znamená
znát ten správný směr
Zkus použít hlavu
namísto kolena
máš na výběr
Dýchej lepší vzduch
Choď pyšně jako páv
a natřásej si peří
pro lepší blahobyt
Vem k sobě i pár hlav
těch co uvěří
že i takto lze žít
Dá - li bůh
Pro blaho podniku
budoucnost skvělou
jen žádný cit
Máš tu vše na triku
tvou osobnost celou
prý mohou zakoupit
S malou slevou
Anebo buď člověkem
se vším co je v Tobě
těžko se radí
S žádným povděkem
dnes ani v jiné době
nepříjdou kamarádi
Zůstaň sám sebou !!
Přečteno 458x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
Komentáře (2)
Komentujících (2)