Anotace: ...
Pole chladnou podzimem
zvěř se choulí v houští
chceš můj život, tak si vem
vždyť mi žilou pouští
kdo chce, kdy chce upustit
krve z vnitřní síně
rozčtvrtit a hlavu stít
čas se vleče líně
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?