Ministr šetření
s důvěrou světa
ten už se nezmění
za zbylá léta
šetříme na zdroje
ze kterých kradou
až z toho úzko je
nad jejich řadou
šetří se na platech
pro vyšší cíle
nejchudší mají pech
mohou jen kvílet
Kmotři a lobisté
status quo pěstí
jsme pohon pro systém
na jejich štěstí