musel sem se kouknout na tvůj profil, protože sem měl pocit, že ke mě tou básní promlouvá 80ti letý kmet. jsme skoro stejně staří, ale přesto nechápu, proč je čas tvým nepřítelem.
23.11.2012 19:13:46 | Joe Vai
čas je přece strašně relativní.. a má různou hustotu.. někdo má ve 20 prožito víc než jiný v 80.. nejde to podle mne nijak poměřovat
a každý vnímá hlavně ten svůj čas
23.11.2012 20:06:49 | hanele m.
myslím, že ve Tvé úvaze je nejdůležitější slůvko "vnímá" - já ho nevnímám - tak asi proto nechápu..
jinak myšlenka, že čas má různou hustotu je na ST - velmi mě zaujala a trošku ji musím vstřebat a profilozofovat ;) děkuju ;)
23.11.2012 20:18:56 | Joe Vai