Nevím, jestli jsem to nepochopil špatně, ale první, co mě napadá je - tak jasně že se Jenda nežene do ženění,
když se Líba s jiným líbá!
Asi to náš Jenda tuší
a celý se mu to hnusí.
Možná, že mu srdce buší,
možná jenom tiše skučí!
Možná sejme svini kuší!
27.11.2012 13:13:43 | tooc