vyzvedl jsem si
vše potřebné
pro výrobu děr v měkké zemi
pár rukavic
černou růži
to že dobře je mi
najdu si místo
tiché … stranou
všech cizích očí zvědavých
naposled vzpomenu si
jak tvé ohně planou
na tvůj smích
vyzvedl jsem si tě
v černém rouchu
snad ze dna svého sklepení
rozbalím v tichosti
lehce pomačkanou
s vnitřním běsněním
a teď si tě lásko
zasadím
tak jako révu vinnou
tvojí vinou
hluboko
abys mi nesla plody mojí snahy