Déšť v zimě

Déšť v zimě

Anotace: stručný popis .....? To ani nejde :-)

nevšední světlo proniká skrz zavřené dveře
za nimi zatím vyrůstají bílé růžencové keře
bílé jako sníh, jak nevěsta co ztratila v závěji ženicha
její nářek v těch chladných lesích už pomalu teď utichá

a hlasitě se ozývají ti, kterým oba milenci scházejí
na louce se den co den všichni společně sklánějí
před zimou, mrazem dokonce i osudem života
postupem času zničí všechny kolem nenápadná nicota
Autor Lostgen., 25.11.2012
Přečteno 367x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel