cestou zrození
.
Jsem jen bůh
.. tvých křídel ..
pojď ke mně
.. a obejmi mě ..
a dobij se
je to prosté
jsem tvá cesta lásky
tvůj nádech
tvé vznášení
cesta, kterou se máš dát
modlitbami posetý
přáními a tužbami
obepínáš mé uši
v šepotu
- jsem jen láska -
se silou tlakové vlny
pohltím tě
a dám rozkvést
tvá mandloň
mé oči těší svými květy
živí mne plody
a já ji zalévám
a chráním
- jsem jen bůh -
tvých snů
obhájce tvých dlaní
a vítr hřeje v přílivu
jak klasy
rostete po milionech..
tak mladí..
se slzami soucitu
- jsi anděl -
hloubek dávného kvasu
zrozen z hvězd..
ke mně oči upínáš
já vím
.
Přečteno 474x
Tipy 7
Poslední tipující: Kirsten, Nikolka, Sunny, Danga, enigman
Komentáře (0)