obtisknu na tváři,
bříška svých rtů,
pak prsty po rtech,
ti zatančím pomalu,
položím na postel,
plyšovou koalu,
pod hlavu dám,
pak zhasnu...
a nechám probudit,
do růžových rán.
(tak, a dnes jsem tě dočet celou...těšim se na novinky.):-)
05.12.2012 11:21:32 | Robin Marnolli
Příjemně překvapena
Tvou péčí nemalou
zahřívám tváře své
plyšovou koalou
a prstem objíždím
oči jak korálky
zasněná s pohledem
upřeným do dálky
snad vlivem těla chvění
odháním rozednění
jak hračka plyšová
k pomazlení
05.12.2012 22:38:29 | poetka
inu...
verše tvé spanilé,
zasáhly srdce mé,
krásně verše napsané,
u mne stále vítané,
(a jak by ne...)
05.12.2012 22:42:30 | Robin Marnolli
Dojemné dráhy
a velké množství vláhy
28.11.2012 20:17:00 | kudlankaW
potkávací dráhy především a kontaktní taky, bych byla přesná :0)
28.11.2012 20:25:14 | poetka