Jen dál sedím
Anotace: okamžitá/pro mě aktuální
Netuším, lidi, a nevím,
kdo zítra půjde z kola ven!
Neřeším to, jen dál sedím,
relaxem obohacen.
Nejsem s Vámi
Nejsem
Sám
Jen
jsem ten
s červeným perem
s možností měnit
však bez velkých perel
a nechci zuby cenit.
Snažte se rybičky...
Přečteno 376x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)