Anotace: Jsem v krizi mladého věku.
U nás v ulici je pneuservis, a tam, na dvoře, úplně v koutku stával kontejner - starej a rezavej...
Bylo na něm bílým sprayem napsáno - DUŠE...
Jednou mi to nedalo, nakouk sem do něj ...
Byl prázdnej...
Svět už je totiž...
Bezdušovej...
27.11.2012 18:18:19 | Joe Vai