AKSÁL
Anotace: ... zrcadlení ...
Měsíc couvá jako rak,
Měsíc dorůstá jako obilí,
něco jste nám slíbili!
Nesmíte být ničím opilí,
ani vínem, ani slávou, ani penězi,
jen tak máte šanci zvítězit.
Jsme u konce a na začátku,
zanechme nepokojů a zmatků.
Čeká nás spousta dřiny
a až pak je čas na psiny.
Humor a zábava, vtipy,
nejprve zakvetou břízy, lípy.
Práce, odpočinek, s tím souhlasíte
něco navenek a něco skryté.
SMÍTE!
Přečteno 328x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
Komentáře (0)