Hezky zakončené...
Jediné co se mi nelíbí tak to slovo "stejnější" nějak to tam bije
23.10.2013 21:14:36 | Bananky v čokolade
Pocit bezvýchodnosti
A VÍRA,
že snad někde jinde,
okolo nás proudí život
a my sami jen
přihlížíme.
Velmi křehké,
vkusně napsáno.
Blahopřeji!
M.K.K.
29.11.2012 08:40:45 | kudlankaW