Já snad řídím entropii!
Přirozenej chaos!
Nebo mě jen pánové, račte vodit za nos?!
Tyhle náhlý negace,
a neustálý změny!
Že vám není hamba, v tom vedení ctěným!
Tohle mě fakt žere,
že nevíte jak!
Ani dneska neusnu, když nevypustím tlak...
A to udělám jak?!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!