Anděl
Ráno mně probudí na dveře klepání,
pomalu otevřu,tam anděl se uklání,
že prý poslán ke mně byl,
aby mi se psaním poradil.
Řekl jsem děkuji to přijmout se ale nedá,
sám v sobě každý,co napsat chce hledá.
Nerad se chlubím cizím peřím,
můžu psát jen to čemu sám věřím.
Povídá anděl,
tak tohle jsem slyšet chtěl,
stejně jak zjevil se
zase odletěl.
Přečteno 491x
Tipy 4
Poslední tipující: Anne Leyyd
Komentáře (8)
Komentujících (4)