Mluvka
Dana dala Danešovi,
to se každý dneska doví,
neb ten Dan je velký mluvka,
neudrží žádná slůvka.
Odradil tak další ženy,
tenhle chlapec užvaněný,
bude proto sušit hubu,
zbude mu jen díra v sudu.
Přečteno 416x
Tipy 1
Poslední tipující: Tomíno...
Komentáře (0)