..někam se načas vytratil
dal mi pár přenádherných chvil
(bolí to že se naevrací)
byla jsem někde v oblacích
a teď už nikdy neuvěřím jaru
zakrývají mi budoucnost
vzpomínky zalité do jantaru
mizející v propastech
daruj mi jeden vzdech
v Benátkách mají most
- když tam ve správný čas
nasednem na gondolu
a rozezní se i zvony mimo nás
budem už navždy spolu
a nebo na tvé znamení
oněmím
Krásný...taky bych to chtěl tak umět.
04.12.2012 14:18:11 | My2Mind
vytratit se, dávat a nebo oněmět? :o)
díky
04.12.2012 16:32:31 | hanele m.
Moc se mi líbí, hanele, vážně.
04.12.2012 12:21:40 | Jan Voralberg
díky - já nějak nevěděla jestli je to hotový ale už mi to v dokumentech leží asi tři dny, tak už jsem to vypustila protože už bych s tím stejně nic nevymyslela :o)
04.12.2012 12:42:55 | hanele m.
Naevraci se mi libi, neologistko
04.12.2012 12:13:53 | tenflipskáj dysfunkt