Odplouváš
Jsi největší
mezi básníky
svět pro Tebe
není dost veliký
A musím Ti říct...
Že čím je
pro námořníky
pevná zem
tím jsou mi tóny
tvé harmoniky
a tvé básně
Dopluj Kolumbe
do své Ameriky
a přečti si
mé díky
že poznal jsem člověka
se srdcem velikým
Přečteno 353x
Tipy 7
Poslední tipující: mirecek, Lioness, Kirsten, Romana Šamanka Ladyloba, Sarah, Jan Voralberg
Komentáře (1)
Komentujících (1)