V prachu u cesty
Anotace: Psal to můj kamarád-moc se mi to líbí! a dle mého názoru to určitě stojí za zveřejnění! :) ale suďte sami..:)
V prachu u cesty – zapomněl jsi sebe část
Vedle silnice klikaté tvoje ideály leží
Cítíš to? Démon strachu snaží se tě mást
Mate tě, semínko hněvu v duši střeží,
Zbytek odvahy ze srdce tvého přišel krást.
Vysmíváš se démonům, človíčku
Jsi všech zel největší pán
I když, v sobě jen malou dušičku
Nakonec stejně skončíš sám.
Pár ran jsi už rozdal, přijmul o to víc
S jizvou nejen na líci - říkáš si: to nic
Jdeš si vlastní cestou, slunce v očích pálí
Cíl, sen, láska a konec – skrývají se v dáli.
Přečteno 409x
Tipy 6
Poslední tipující: jitka.svobodova, Draconian, Liena
Komentáře (4)
Komentujících (4)