Ano, takový ten dnešní svět je. Bohužel. Jenže on je takový už od samého počátku. Vždycky se našel někdo, kdo musel mít navrch.
15.01.2007 17:25:00 | Verule
Pro kačenka012. Od dívky, která má deset let a je tu první den, beru tu nulu jako recesi. Chápu, že pojem Zlaté tele Ti asi nic moc neříká.
15.01.2007 11:05:00 | Psavec