Anotace: žádné zbytky
někdy se budím ze spaní
ten hlad mě trhá
děsné scény
stěží se ovládnu
musím řvát
zas vidět tu hladinu
z níž horké páry vzhůru líně
i kusy masa jdou se rvát
o možnost spatřit světlo denní
a každý den se to mění
vzpomínka tak živá
mě vábí
láká
musím jít
zas prsty své v ní ponořit
a pokochat se
vnímat tvary
jemně válet podél rtů
ty čtverce
nejkrásnější dary
ty z mých snů
a hltat sousta
trhat kusy
pozvolna ke dnu
dravě jít
a pít až prázdný kráter zbyde
pak stranou
odsunout mi přijde
tak nějak fér
vůči obsahu
pak spokojeně když se zasním
své oči zavřu
nechám plout
myšlenky
představy
naplněné touhou
nestihla vychladnout
tep se mi zrychlí
rozšíří zorničky
náhle tě vidím na malé kostičky
jak krájíš brambory
do tvého vývaru
s tou láskou
péčí
postaru
co chutí zlepší den