Ztichlý dům
Anotace: o rodinmých vztazích
Ztichlý dům, je ticho pod sněhem,
jak dlouho dál mlčet dovedem?
Byli jsme rodina… aspoň měli být,
ne všude dá se ale šťastně žít.
Třesu se zimou, z toho všeho kolem, je mi chlad,
a se svým bolem, se stejně musím vyrovnat.
Ztichlý dům, ticho až křičící,
sami jsme, každý vždy mlčící.
Lehký třes a trudná nálada,
jen se míjíme, všechno v nás upadá.
Třesu se zimou, z toho všeho kolem, je mi chlad,
i se svým bolem, já stejně musím co nejpevněji stát.
Starý zvyk, patřím k vám od dětství,
ztichlý dům a vnitřní neštěstí.
Nepatřím k vám, i když takhle jsme
Netušíš, že to fakt nepřejde.
Třesu se zimou, z toho všeho kolem, je mi chlad,
a se svým bolem, dál stejně musím umět nějak nakládat.
Přečteno 478x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, Joe Vai
Komentáře (2)
Komentujících (2)