ZPĚVY VŠEDNÍCH DNŮ 1
Anotace: Netopit a spát v teple
Verše chudých „básníků“:
ZPĚVY VŠEDNÍCH DNŮ
Když se stále tíž žije
nezmění to ani poezie
Je to boj O život závod
Nestrádat Mám návod
Vhod přijde každá rada
zvláště tím výjimečná
že zcela zdarma daná
HLAVY V TEPLE
Když uhodí silné mrazy
venku spí jen sebevrazi
Zalehám v teplé čepici
schoulený jako zajíci
Vstávám - úsměv na líci
Takže bez čepice ani ránu
Usínám hned Ne až k ránu
Budí tě nejistota nitra
nebo co bude zítra
Věř - že mnohá jitra
mohou být i chytrá
Přečteno 311x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
Komentáře (1)
Komentujících (1)