Anotace: ..že by mě navštívila melancholie..asi ne..to nemyslim.
Sbírka: Potkala mě bez pozdravu
Mezi žárovkama velkoměst
stále na útěku
život jako video z reklamy
spoustu krátkejch střihů...
Ty
pozoruješ lidi na ulici
jsi
plastová modelka z výlohy
moudrost
schopnost
složitost
vnímavost
inteligence
tvoje maska už je zbytečná
jak houpací kůň od naproti
uvažuješ
o životních
situacích
všichni jsou uvnitř ubrečený chudý děti
tetování
hodinky
tanečnice
lékaři
zbývá ti jen
úsměv se sklenkou vína...
(ty kůže líná)
sám s úsměvem a sklenicí vína,toť kombinace bídná...pěkně se ale četla:))
16.12.2012 18:01:25 | střelkyně1
lepší se to ;)
15.12.2012 22:57:03 | Joe Vai
co se lepší?
15.12.2012 23:00:19 | Robin Marnolli
you ;)
15.12.2012 23:04:48 | Joe Vai