MINIATURY 14
Anotace: Verše říkánky z pomyslné čítanky
DĚVČE K POHLEDÁNÍ
Jsem holka snaživá
Svižná jako vítr
Na posezení vypiju
třeba vína litr
MUŽÍ NESTÁRNOU
Muž obdivující ženy
nejvíce jejich vnady
nemůže zestárnout ani
zůstává stále mladý
BONTON
Prosím - přijměte
laskavě mou omluvu
Jinak bych zaručeně
dostal přes hubu
INTUICE
Měl bys poslouchat
i svůj vnitřní hlas
ať volá cokoliv v nás
JAKO TĚHOTNÍ
Mají bříška
ale nejsou
v jiném stavu
Jen neprocvičují
břišních svalů
ESEMESKA 2
Dnes jen zdravím
nic víc už nevím
bavit se bavím
VÁHAVÉ VYZNÁNÍ
Srdce mám na dlani
Váhám s přiznáním
Byla byste vděčná
Jste už mladá paní
nebo stará slečna
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, Joe Vai
Komentáře (1)
Komentujících (1)