Tragická
Je to tak asi hodina,
co jsem byl svědkem stesku…
průměrná česká rodina
nestihla výprodej v Tesku
Český sen
Stromy kácí
bez slzy na líčku
na Pankráci
na malém políčku
vyrost dům jak kráva
byla velká sláva
přiběhli zprava
i zleva –
zaváděcí sleva