Výkřik
Anotace: Noční výtvor II.
po nocích ti ryju do zad
osamělé výkřiky do tmy
rána bývají těžká
máš už tolik jizev
z období,
kdy se zříkám svého já
jsi zrcadlo z mých střepů
vídám v tobě všechna
slova bezesných nocí
jsi vždycky na blízku,
když potřebuju
oběť
pro své
(s)vědomí
Přečteno 411x
Tipy 6
Poslední tipující: synanceia, Joe Vai, vkl, Robin Marnolli, Jan Voralberg
Komentáře (1)
Komentujících (1)