máš často ve svých básních cenné myšlenky plné zkušeností...toho si cením.
Tak jen..čtu tě rád¨:-)
19.12.2012 23:40:05 | Robin Marnolli
Neznámý příteli! Děkuji za ocenění. Nejsem romantik, ale tvrdý realista. Každé dílko by mělo být o něčem. Donutit k zamyšlení. Ale čtenáři se chtějí spíše vznášet - třeba do říše neexistovna nebo divů. Zdravím!
20.12.2012 07:36:57 | RU 82