Koloběh života.
Rytířem tvého srdce býti
a sexem denně stále žíti.
Nahoru, dolů, na vlnách
koupat se v moři, nemít strach.
I neplavec se naučí
s fešnou děvou v náručí.
Peřeje sjíždět, v bouři plachtit.
Ne za penězi se jenom pachtit.
V poklidnou deltu života
klubíčko niti rozmotá
čas a v čele vrásky.
Ach, ty nekonečné lásky.
Koloběh života...
Přečteno 446x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)