Piráti
nevrátí
kradené
takhle ne
bez boje
a to je
závěrem
naše zem -
pokladna
proradná
čeládka
telátka
obere
Liguére!
rundu nes
mají ples
za naše
kontráše
uplatí
bohatí
chudáci
neztrácí
veselost
všeho dost
nestačí
pro dračí
kebule
minule
vysály
lokály
u Ústí
opustí
vysáté
„Tu máte
nazpátek
desátek
a jdem dál
kdo se bál
nemá dost
uctivost
vážení
tažení
za manou
ustanou
kontrolou
na holou
zadnici
padni si
rozpočte
Netočte!“