Anotace: Můžeme stokrát tvrdit, že jsme se vším vyrovnaní, ale někde v koutě pořád troška hořkosti možná zbývá... Tohle je pokus se jí zbavit :) (brát s rezervou, prosím)
Nejsem ženou
stovek vášní
mé dny
nebývají zvláštní
avšak občas
někdy, přeci
cítím se
jak ježek v kleci
hledám tobě
odpuštění
za to, žes mi
život změnil
lhal, podváděl
a kradl
a neviděl v tom
žádnou zradu
tak píšu ti
co mohu více
že škodil´s mi
jak tasemnice
a dobře je
že už jsi v trapu
ač chvíli bylo
srdce napůl