Pochopení ráje
Jsou věci, které nezměním,
kde je světlo není stín
kde jsou růže není pach
smrt rozloží tělo v prach.
Duše stoupá do oblak
na nebesích žádný mrak
láska božské znamení
všude kolem pramení.
Hudba tiše větrem zní
symfonickou nadějí
barvy plné jemnosti
věčnost mění v království.
Tíže světa není kolem
nástáva čas smíru s Bohem
k pochopení toho všeho
není třeba hmotné tělo.
Přečteno 370x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (0)