VÁNOČNÍ TRADICE
Uvidíme zakrátko
už zlaté prasátko
Tatínek se vrací domů
pod vlivem dosti rumů
Dodržoval tradice
Měly stejnou chybu
Odmítal jíst rybu
chuť měl na zajíce
....
Láska v dani
započítána není
Je tu však řešení
naše srdce na dlani
Navíc jsem s nezmohl
Moc chtěl, ale nemohl
Múza je dnes v jenom kole
nezvládá tak všechny role
Přečteno 368x
Tipy 3
Poslední tipující: Joe Vai
Komentáře (1)
Komentujících (1)