TEN ŠTĚDRÝ DEN
Anotace: Plakal jsem radostí
Byl veselý a šťastný ten den
já však jsem slzel přece jen
Nedojaly mne žádné dětičky
ani náš pokrm dosti chudičký
Ale toho svátečního času
tentokráte ani z rozhlasu
neslyšel jsem „Rolničky, rolničky“!
Děkuji vám – naše milé sudičky
Jak by bylo vhod
kdyby boží hod
byl už každý den
Zatím je to jen
nesplnitelný sen
Komentáře (0)