Milan si užívá
Anotace: Jíme a mlsáme. Jedna stará v novém hávu.
Nějak se mi nechce psáti,
ani trochu veršovati,
pusa tvrdě pracuje,
stále něco koštuje.
Však jen počkej, puso mlsná,
dieta pak přijde drsná,
nenechám nic náhodě,
brzy budu v pohodě.
Znovu začnu básně psáti,
ať se máte čemu smáti,
stanu se zas komikem,
i nad suchým rohlíkem.
Přečteno 459x
Tipy 4
Poslední tipující: Actafool, Holis
Komentáře (1)
Komentujících (1)